DISCLAIMER


Aansprakelijkheid
Hotel Groot Welsden stelt het zeer op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze organisatie en een bezoek brengt aan onze website. Wij proberen de informatie op onze website zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Wijzigingen van prijzen, aanbiedingen, faciliteiten, afbeeldingen of andere informatie op deze website is echter te allen tijde onder voorbehoud. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Hotel Groot Welsden behoudt zich het recht voor om de informatie op de website te allen tijde te verbeteren of anderszins te wijzigen. Hotel Groot Welsden kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie.

Copyright
Alle informatie op deze website in welke vorm dan ook (teksten, formulieren, afbeeldingen, kaarten, geluids- en videofragmenten etc.) is eigendom van Hotel Groot Welsden, behalve wanneer dit anders is vermeld. U mag de informatie alleen voor eigen gebruik opslaan. Als u citeert, dan met bronvermelding. Niets mag zonder schriftelijke toestemming worden openbaar gemaakt, gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd.

Mocht u vragen hebben of verdere informatie nodig hebben, kunt altijd contact opnemen met ons via info@hotelgrootwelsden.nlof +31 (0)43 458 1394

×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers om te chatten via WhatsApp of stuur een mail naar info@hotelgrootwelsden.nl

× Heb je een vraag?