Groot Welsden 27 6269 ET MARGRATEN T: +31 (0) 43 458 1394

Faciliteiten

Restaurant

In samenwerking met restaurants in de omgeving kunt u als hotelgast in ons hotel ‘s avonds dineren.

De Lounge

De lounge met zijn warme interieur nodigt u uit om heerlijk te ontspannen. In de wintermaanden brandt gezellig de open haard. U kunt hier  terecht om wat te lezen, te drinken, televisie te kijken, muziek te beluisteren of gewoon niets te doen. Onze medewerkers zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Bar

Evenals de lounge biedt ook de bar u de mogelijkheid gezellig met elkaar te praten, de krant te lezen of bijvoorbeeld een spelletje te spelen onder het genot van een drankje of een hapje.

Tuinkamer

In de tuinkamer kunt u ‘s ochtends genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet. Een lunchpakket mag u na aanvraag zelf bereiden tijdens het ontbijt. De kosten hiervoor zijn € 8,50.
Van hieruit heeft u een mooi uitzicht op de tuin. De tuinkamer is overdag tevens beschikbaar als vergaderruimte (maximaal 16 personen), alleen in combinatie met minimaal een overnachting. Lunch en diner zijn hierbij in overleg samen te stellen.

Tuin

De tuin met zijn ligstoelen rond de mooie fontein biedt een prachtig uitzicht over het Limburgse landschap. Hier kunt u zich ontspannen en genieten van de natuur. Ook op een warme zomeravond is het hier heerlijk toeven onder het genot van een drankje. De tuinverlichting zorgt dan voor een feeërieke sfeer.

Omgeving

Hotel Groot Welsden bevindt zich in het hart van het zuiden van Limburg. Van hier uit heeft u vele mogelijkheden voor een dagje uit. Steden zoals Aken, Monschau, Maastricht, Valkenburg en Vaals liggen op korte afstand. Prachtige auto-, fiets- en wandelroutes zijn mogelijk vanuit het hotel. In de directe omgeving liggen meerdere golfbanen, maneges, zwembaden enz. Ook musea en historische bouwwerken, zoals kastelen en kerken, zijn in de nabijheid te bezichtigen. Er zijn teveel mogelijkheden om hier te vermelden.

Ontdek Zuid-Limburg op de fiets:

  • Hotel Groot Welsden ligt centraal in Zuid-Limburg en is daardoor een ideaal uitgangspunt om het zuiden van Limburg op de fiets te ontdekken.
  • U kunt bij ons een fietskaart kopen (ter waarde van € 6,05) met het gehele fietsroutenetwerk van Zuid-Limburg. Indien u een fietsarrangement boekt voor 3 nachten of langer krijgt u deze kaart bovendien gratis.