Faciliteiten

Parkeren

Het hotel beschikt over een eigen ruime parkeerplaats, waarvan je gratis gebruik kunt maken. Vanwege zijn beschutte ligging is deze  uitermate geschikt voor oldtimers. Ook motorliefhebbers weten hun voertuig veilig te stallen. Wielrenners kunnen de fiets in het afsluitbare huisje in de tuin stallen

Internet

Hotel Groot Welsden beschikt over een snelle draadloze internetverbinding in het hele gebouw, de theetuin en in een gedeelte van de hoteltuin.

Ontbijt

In verband met de geldende maatregelen omtrent Covid 19 kunt u in de ochtend het ontbijt bij de keuken komen ophalen.
Later dit jaar verwelkomen wij u graag in de tuinkamer voor het uitgebreide ontbijt. Van hieruit heeft u een mooi uitzicht op de tuin.

Tuin

De beschutte tuin met zijn zitjes en ligstoelen rond de fontein nodigt uit om te ontspannen en genieten van de weldadige rust en natuur. Op een warme zomeravond is het hier heerlijk toeven onder het genot van een drankje.

Lounge

De lounge met zijn warme interieur nodigt uit om heerlijk te ontspannen. In de wintermaanden brandt gezellig de open haard.

Serre

Deze heldere ruimte, aangrenzend aan de theetuin, biedt u de mogelijkheid gezellig met elkaar te praten, de beschikbare dagbladen te lezen of gezellig een spelletje te spelen. Op dit moment is het ook mogelijk om hier koffie, thee, heerlijke Limburgse vlaai of een drankje te komen halen. 

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen.

vergaderruimte

Hotel Groot Welsden heeft een vergaderruimte tot 16 personen beschikbaar. Hier kunt u in een rustige en inspirerende omgeving met uitzicht op de tuin vergaderen.

Fietsen / E-Bike / oplaadpunten

Indien u een fiets of E-Bike wilt huren laat het ons weten. Graag zorgen wij ervoor dat de gewenste tweewieler voor u klaarstaat. Bij Cycle Center Valkenburg bent u verzekerd van een top kwaliteit tweewieler.
Er zijn oplaadpunten voor uw E-Bikes beschikbaar, geen voorzieningen voor elektrische auto’s

Express check in/check out

Wilt u eerder vertrekken of later aankomen? Dit is uiteraard ook mogelijk bij Hotel Groot Welsden. Laat het ons tijdig weten.

Lift

Er is geen lift aanwezig

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan m.u.v. blinden geleidehonden

×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers om te chatten via WhatsApp of stuur een mail naar info@hotelgrootwelsden.nl

× Heb je een vraag?