Geschiedenis

Geschiedenis

Op 9 mei 1991 opende Hotel Groot Welsden haar deuren. Het voormalige pension was al enige tijd gesloten toen acht vrienden besloten hun krachten te bundelen en het nieuw leven in te blazen. Op de openingsdag waren de 23 kamers meteen al allemaal bezet. In relatie tot de steeds hogere eisen door de jaren heen werd tussen de bedrijven door flink gerenoveerd. Er zijn nu 14 sfeervol ingerichte tweepersoons kamers, waarvan enkele voorzien zijn van een bubbelbad.
De Engelse stijl die het hotel kenmerkt is overal doorgevoerd, bij voorbeeld in de mooi ingerichte lounge, die als een knusse huiskamer aanvoelt. Onze mooie beschutte tuin met ligstoelen rond te fontein (vroeger was er een vijver met sier eenden) werd door alle jaren heen als een waardevolle toevoeging aan een geslaagd verblijf ervaren.
Vandaag de dag zijn er nog vijf van de acht vrienden voor of achter de schermen bij het hotel betrokken.
Het hotel met zijn drie sterren heeft inmiddels naam en internationale bekendheid.
Vele gasten vanuit de hele wereld dragen Hotel Groot Welsden een warm hart toe en laten hun bijzondere waardering op de vele beoordelingssites wereldwijd achter (Zoover, De nationale Horeca Prijzen, Eropuit in eigen Land, TripAdvisor, Trivago, Booking.com, Hotels.com, Expedia, HRS).
Een bezoek aan Hotel Groot Welden voelt al bijna 30 jaar voor velen als “iedere keer een beetje thuiskomen”.

×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers om te chatten via WhatsApp of stuur een mail naar info@hotelgrootwelsden.nl

× Heb je een vraag?