Omgeving en bezienswaardigheden

Omgeving en bezienswaardigheden

Vanuit het Hotel zo het Heuvelland in wandelen, uitdagende fietsroutes volgen of mountainbiken. Of steden bezoeken zoals als Aken, Maastricht of Luik bezoeken

De centrale ligging van Hotel Groot Welsden in de Euregio is zowel een begrip voor actieve rustzoekers, die stilte en ongerepte natuur zoeken, als ook voor hen die historie en cultuur weten te waarderen. Benut als gast het beste van twee werelden: rustig en landelijk gelegen, vlakbij bruisende steden, cultuur en geschiedenis. Geniet te voet, op de fiets of mountainbike, brommer of scooter van de schitterende uitzichten en het glooiende landschap. Holle wegen, riviertjes, watermolens, kastelen, mergelgrotten, musea en vakwerkhuizen, ze wachten uitnodigend op u. Proef de vruchten van onze Bourgondische cultuur. Ontdek de rijke historie van Zuid Limburg. Breng een bezoek aan de Amerikaanse Begraafplaats van Margraten, aan de Gaia Zoo te Kerkrade, of aan Snow-World in Landgraaf. Of ontspan een dag heerlijk bij Thermae 2000 in hun warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna’s en stoombaden. Vergeet alle dagelijkse beslommeringen in de buitenlucht tijdens een golfcourse op een van de 7 interregionale golfbanen op 5-30 autominuten afstand van ons hotel.
Wij gunnen u een bezoek aan Zuid Limburg waar u helemaal tot rust komt en op uw gemak kunt genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft.

×

Hallo!

Klik op een van onze vertegenwoordigers om te chatten via WhatsApp of stuur een mail naar info@hotelgrootwelsden.nl

× Heb je een vraag?